بهترین راهکار برای جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا | با این کار نه آنفلوآنزا میگیرید نه سرما میخورید
آنفلوآنزا یا آنفولانزا (Influenza) یک بیماری شایع ویروسی است که معمولا از پاییز تا اوایل بهار رخ میدهد. شدت بیماری آنفلوآنزا در میان افراد مختلف متفاوت است و برخی از افراد برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر این بیماری حتما باید واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند.
مدیرگروه مبارزه با بیماریها در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به شروع فصل سرد و شیوع بیماری های تنفسی از جمله سرماخوردگی و آنفلوآنزا گفت: شستن دستها سادهترین و بهترین روش برای پیشگیری از بیماریهای ویروسی فصل سرد است.
به گزارش ایسنا، دکتر فلوریا انفرادی با بیان اینکه تماس دست با اشیاء آلوده یکی از راههای اصلی انتقال بیماریهای تنفسی است، افزود: برخی از ویروسها و موجودات زنده کوچکی که موجب بروز سرماخوردگی میشوند، میتوانند ساعتها روی سطوح زنده بمانند.
وی افزود: شستن مرتب دستها بهترین راهکار برای جلوگیری از ورود آنها به داخل بدن است. البته، اگر خودتان به این ویروس مبتلا باشید، شستن دستها و بدنتان، مانع از انتشار میکروب خواهد شد.
در میان اخبار
- استایل پاییزی روشنک گرامی با شومیز قرمز طرح چهارخونه| تیپ جذاب روشنگ گرامی با آرایش مینیمال در کنار آقای بازیگر
- وام فوری بدون سود و ضامن بانک ملت | دریافت وام 300 میلیون تومانی با افتتاح حساب گردونه بانک ملت
- درمان افسردگی زنان با آرایش کردن| چگونه با انتخاب درست محصولات آرایشی حالت روحی خود را بهبود بخشیم؟
- سود سهام عدالت آذرماه ۱۴۰۳ واریز می شود؟| روش استعلام ارزش سهام عدالت و گزارش سود پرداختی
- طرز تهیه کیک پنیری با بیسکویت | ترفند تنظیم دمای فر و مدت زمان پخت کیک
دکتر انفرادی درباره روش صحیح شستن دست ها بیان کرد: ابتدا دستان خود را با آب خیس کنید، سپس صابون را اضافه کنید، آنها را به مدت ۲۰ ثانیه کاملا روی هم ماساژ دهید. اطمینان حاصل کنید که مچ دست، بین انگشتان و زیر ناخنها را فراموش نکردهاید. اگر زمان داشتید، از یک برس ناخن استفاده کنید، زیرا میکروب ها اغلب زیر ناخنها پنهان میشوند.
مدیرگروه مبارزه با بیماریها در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: بعد از شستن کامل دستها، رطوبت آنها با یک حوله کاغذی تمیز یا خشک کن هوا گرفته شود.
وی گفت: در طول روز باید مرتب دستها را بشویید. به عنوان مثال، این کار را قبل و بعد از غذا خوردن، بعد از استفاده از حمام، بعد از مدرسه، و بعد از دست زدن به گوشت خام، سبزیجات شسته نشده یا زباله انجام دهید.
دکتر انفرادی تصریح کرد: همچنین پس از سرفه، عطسه یا دست زدن به حیوان خانگی دستهای خود را کامل بشویید. اگر از کودک نگهداری میکنید، قبل و بعد از تعویض پوشک کودک و قبل و بعد از شیر خوردن نیز این کار را تکرار کنید.