افسردگی| درمان افسردگی| دوران افسردگی

راه درمان افسردگی و اضطراب صبحگاهی| رژیم غذایی مناسب برای درمان افسردگی

نحوه غذا خوردن و سلامت روده با سلامت روان، کاهش اضطراب و اختلالات افسردگی ارتباط مستقیمی دارد!
1403/06/07 04:40
کد خبر: 7730
راه درمان افسردگی و اضطراب صبحگاهی| رژیم غذایی مناسب برای درمان افسردگی

 وقتی صحبت از افسردگی می‌شود، خیلی‌ها تصور می‌کنند همه افراد افسرده فقط یک گوشه می‌نشینند و با کسی حرف نمی‌زنند، یا مدام دل‌شان می‌خواهد بخوابند، یا اصلا لب به غذا نمی‌زنند، یا مدام باید داروهای اعصاب و روان بخورند. در این بین وقتی زمان درمان استرس، افسردگی و اضطراب می‌رسد، ممکن است ذهنتان به سمت آنچه می‌خورید نرود، اما تحقیقات جدید نشان داده است یک برنامه غذایی مناسب، به خصوص وعده صبحانه، کلید سلامت روان است!

به گزارش فرارو به نقل از سان، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیا دریافتند لاکتوباسیلوس، باکتری موجود در ماست و همچنین غذا‌های تخمیر شده، می‌تواند به بدن در مدیریت استرس کمک کند و ممکن است به پیشگیری از افسردگی و اضطراب کمک کند. این تیم به رهبری آلبان گولتیه، معتقدند این یافته‌ها راه را برای درمان بیماری‌های روانی هموار می‌کند. این مطالعه جدید با آزمایش بر روی موش‌ها انجام شده است.

بدن انسان پر از هزاران میکروارگانیسم است که در مجموع به آن‌ها میکروبیوتا گفته می‌شود. این میکروارگانیسم‌ها برای سلامتی بدن حیاتی هستند. این گروه تحقیقاتی فاش کرده است هر گونه اختلال در میکروبیوتا، چه به دلیل بیماری یا رژیم غذایی نامناسب، باعث بروز بیماری‌های مختلف و حتی گسترس سرطان در بدن انسان می‌شود.

با انتشار این مطالعه، دانشمندان اکنون به سلامت روده به عنوان ابزاری برای مبارزه با بیماری‌ها و بهبود سلامتی نگاه می‌کنند. چگونگی تأثیر میکروارگانیسم‌های بر سلامت روان نیز به موضوعی داغ در دنیای علم و دانش تبدیل شده است. دکتر گولتیه و تیمش به دنبال جداسازی لاکتوباسیلوس از سایر میکروارگانیسم‌های موجود در روده هستند تا نقش آن در سلامتی روان را تعیین کنند. تحقیقات قبلی نشان داده است این باکتری می‌تواند نشانگر افسردگی در موش‌های آزمایشگاهی باشد.

تحقیقات جدید به دنبال درک رابطه میان این باکتری و سلامت روان است. دکتر گولتیه گفت: «پیش از انجام تحقیقات می‌دانستیم لاکتوباسیلوس در بهبود اختلالات خلقی مفید است و میزان آن در پی استرس روانی کاهش پیدا می‌کند، اما دلایل اساسی این تغییرات برای ما مبهم باقی مانده است. مطالعه میکروبیتا چالش‌های فنی زیادی به همراه دارد.»

این تیم برای تحقیقات خود از دو گروه موش متفاوت استفاده کردند؛ گروهی از موش‌ها در روده خود لاکتوباسیلوس داشتند و گروه دیگر این باکتری را در بدن خود نداشتند. گروه تحقیقاتی دکترو گولتیه با انجام آزمایش‌های رفتاری و قرار دادن موش‌ها در معرض طیفی از عوامل استرس‌زا دریافتند موش‌هایی که این باکتری را در روده خود نداشتند اضطراب و افسردگی بیشتری از خود نشان دادند.

دانشمندان همچنین دریافتند لاکتوباسیل‌ها می‌توانند سطح یک واسطه ایمنی به نام اینترفرون گاما را بالا نگه دارد. این واسطه ایمنی پاسخ بدن به استرس را تنظیم می‌کند و به جلوگیری از افسردگی کمک می‌کند. دکتر گولتیه توضیح داد: «کشف جدید ما چگونگی تأثیر لاکتوباسیلوس ساکن روده بر اختلالات خلقی و سیستم ایمنی را نشان می‌دهد. تحقیق ما می‌تواند راه را برای کشف درمان‌های ضروری اضطراب و افسردگی هموار کند.»

آندرا مرچاک، یکی از محققان این مطالعه، افزود: «با در دست داشتن این نتایج، ابزار‌های جدیدی برای بهینه سازی توسعه پروبیوتیک‌ها در دست داریم که به اکتشافات جدید سرعت می‌بخشد. مهم‌تر از همه، اکنون می‌توانیم بررسی کنیم که چگونه حفظ سطح سالمی از لاکتوباسیلوس ویا اینترفرون گاما می‌تواند برای پیشگیری و درمان اضطراب و افسردگی استفاده استفاده شود.»

اگرچه این یافته‌ها لزوماً نشان نمی‌دهند که خوردن ماست می‌تواند به افراد در مدیریت اضطراب یا غلبه بر افسردگی کمک کند، اما نشان می‌دهد که باکتری‌های موجود در این غذا می‌تواند به عنوان ابزاری برای مدیریت سلامت روان در آینده استفاده شود.

جس هیلارد، متخصص تغذیه ورزشی، پیش از این فاش کرده بود گنجدان ماست یونانی در صبحانه باعث می‌شود برای مدتی طولانی‌تر احساس سیری داشته باشید و از افزایش قند خون در اواخر روز جلوگیری می‌کند.در همین حال، محققان دانشگاه ایالتی اورگان می‌گویند خوردن لبنیات تخمیر شده مانند ماست می‌تواند خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش دهد.




کپی لینک کوتاه خبر: https://emrouz.news/d/4bj9e3

پربیننده ترین




اخبار داغ