تزریق واکسن آنفلوانزا برای این کودکان الزامی است| خانواده ها برای واکسیناسیون کودکان خود اقدام کنند
آنفلوآنزا یا آنفولانزا (Influenza) یک بیماری شایع ویروسی است که معمولا از پاییز تا اوایل بهار رخ میدهد. شدت بیماری آنفلوآنزا در میان افراد مختلف متفاوت است و برخی از افراد برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر این بیماری حتما باید واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند.
متخصص کودکان و نوجوانان گفت: «تزریق واکسن آنفلوانزا برای سنین شش ماهگی تا شش سالگی الزامی است و به افرادی که داروی کاهنده ایمنی استفاده میکنند، مبتلا به بیماریهای زمینهای هستند و افراد بالای ۶۰ سال، توصیه میشود نسبت به تزریق واکسن آنفلوانزا اقدام کنند.»
رؤیا کلیشادی اظهار کرد: پیشگیری از ابتلای کودکان به بیماریها، از اولویتها محسوب میشود که یکی از روشهای پیشگیری، واکسیناسیون به شمار میرود؛ اولین واکسنی که هر فرد دریافت میکند، شیر مادر است و کودک با خوردن شیر مادر از ایمنی بسیار زیادی برخوردار میشود.
به گزارش ایمنا، وی افزود: پس از شیر مادر که برترین واکسن برای کودکان است، بر اساس پروتکل کشوری، بعضی واکسنها بسته به سن کودکان به آنها تزریق میشود و یادآور آنها نیز به صورت دورهای تزریق خواهد شد، اما طی سالهای اخیر برخی افراد ضدواکسن توصیههای غیرعلمی داشتهاند که نگرانی خانوادهها را به دنبال داشته است.
متخصص کودکان و نوجوانان با بیان اینکه حتی گاهی دیده میشود که برخی خانوادهها به دلیل توصیههای غیرعلمی افراد ضدواکسن نسبت به تزریق واکسن به فرزندان خود اقدام نکردهاند، تصریح کرد: تمام اتفاقات مذکور در حالی است که خانوادهها نباید نگرانی از تزریق واکسن داشته باشند.
در میان اخبار
- مهران مدیری و احسان علیخانی در جشن حافظ | ستارگان تلویزیون در جمع هنرمندان سینما
- جشن حافظ آغاز شد | معرفی نامزدهای جوایز سینمایی و رقابتهای داغ
- ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ: طرز تهیه ساده و لذیذ با نکات حرفهای
- تعطیلی پنجشنبهها برای بانوان شاغل در این استان: گامی به سوی عدالت کاری
- فال انبیاء روزانه یکشنبه 4 آذر 1403
کلیشادی ادامه داد: علائم بعضی از بیماریهای ویروسی ممکن است به خودیخود بهبود یابند، اما در صورت درگیر شدن کودکان با بیماریهای جدی مانند فلج اطفال، دچار عارضههایی همیشگی خواهند شد، از همین رو خانوادهها هیچگاه نباید بنا بر توصیههای غیرعلمی افراد ضدواکسن نیست به تزریق واکسن به فرزند خود اقدام نکنند.
وی با تاکید بر لزوم انجام واکسیناسیون روتین برای کودکان به منظور پیشگیری از درگیر شدن کودکان با بیماریهای جدی گفت: در چند ماه اخیر نیز واکسن پنوموکوک در دسته واکسنهای روتین قرار گرفته است و برای فرزندانی که تازه متولد شدهاند، از دو ماهگی به بعد تزریق میشود.
متخصص کودکان و نوجوانان اضافه کرد: علاوه بر واکسنهای روتین کودکان، بعضی واکسنها مانند واکسن آنفلوانزا به صورت دورهای ممکن است تزریق شود و با توجه به اینکه آنفلوانزا میتواند انواع شدیدی داشته و پرعارضه باشد، توصیه میشود خانوادهها نسبت به واکسیناسیون کودکان خود اقدام کنند.
کلیشادی افزود: تزریق واکسن آنفلوانزا برای سنین شش ماهگی تا شش سالگی الزامی است و سن بالای شش سال، موارد خاصی دارد و به افرادی که داروی کاهنده ایمنی استفاده میکنند، مبتلا به بیماریهای زمینهای هستند، افراد بالای ۶۰ سال و افرادی که ارتباط بالایی با کودکان و سالمندان دارند، توصیه میشود نسبت به تزریق واکسن آنفلوانزا اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه واکسن آنفلوانزا تا حد زیادی از ابتلای افراد به این بیماری جلوگیری میکند، تصریح کرد: واکسنهای آنفلوانزا باید به صورت کامل تزریق شود و کودکان کمتر از سن هشت سال که اولین سالی است که این واکسن را تزریق میکنند، یک ماه بعد نیز مجدد باید تزریق را تکرار کنند.