6 علامت خطرناک چرب شدن کبد | اگر این علائم را دارید فوراً چکاپ بدهید
کبد چرب به تجمع چربی در سلولهای کبدی اشاره دارد. کبد چرب میتواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله چاقی، مصرف الکل، و دیابت باشد و ممکن است منجر به التهاب و آسیب کبد شود. درمان های مختلفی برای کبد چرب وجود دارد که به میزان چربی کبد بستگی دارد.
هنگامی که چربی پنج تا ده درصد وزن کبد را بگیرد، به آن کبد چرب گرید یک میگویند و اگر کبد وارد فاز التهابی شود به درجه دو میرسد. فیبروز و سیروز کبدی مربوط به درجه ۳ و ۴ هستند که سلامتی فرد را با مخاطرهای جدی روبرو میکنند.
در میان اخبار
- فال حافظ جمعه 2 آذر ۱۴۰۳؛ حسن تو همیشه در فزون باد....
- طرز تهیه کباب تابه ای روی منقل | به جای سیخ زدن کباب کوبیده روی توری درست کنید
- این بازیگران زن ایرانی بعد از طلاق خوشگلتر شدند| استایل این بازیگران در دوران تجرد
- آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان| آخرین مهلت ثبت نام وام شهریه دانشجویی+شرایط
- سلیقه خاص لیلا حاتمی در انتخاب ساعت لوکس 815 میلیونی | عشق و علاقه زیاد لیلا حاتمی به صفحه شامپاینی ساعتش با عددهای رومی
به گزارش همشهری آنلاین، کبد چرب محصول سبک زندگی پر سکون و پر خوراک است، پس طبیعی است وقتی نحوه خوردن اصلاح شود، مشکلات گوارشی و کبد چرب نیز مدیریت خواهند شد. دکتر لادن گیاهی متخصص تغذیه و رژیم درمانگر در این رابطه گفت: «کبد نقش کلیدی و مرکزی در متابولیسم قندها؛ چربیها و پروتئینها دارد. این عضو در واقع هم قند را ذخیره میکند و هم آن را آزاد میکند. محل تولید پروتئینهای حامل کلسترول و بسیاری از فاکتورهای سیستم ایمنی نیز است. ذخیره ویتامینهای A D E ،K به عهده کبد است و نقش بسیار کلیدی در سمزدایی دارد.»
نکته شگفتانگیزی که در خلقت این عضو بدن وجود دارد این است که کبد نقش باز ترمیمی بالایی هم دارد و در صورتی که ما فشار خارجی غیر طبیعی به آن وارد نکنیم با قدرت به حمایت از ما ادامه میدهد اما اگر این فشار اضافه و دائمی آن را دچار مشکل کند، ما دچار کسالت خواهیم شد.
نشانههای چرب شدن کبد
- خستگی
- نفخ بیش از حد صبحگاهی
- مشکلات هورمونی
- یبوست
- کاهش عملکرد سیستم ایمنی
- بیمار شدن مکرر