برنامه عصر جدید | برنامه عصر جدید احسان علیخانی

پدیده‌های «عصر جدید» و چالش‌های زندگی پس از شهرت!

در این مطلب از بخش هنر و رسانه سری می زنیم به تعدادی از هنرمندان نسل جدید که در برنامه عصر جدید احسان علیخانی به شهرت رسیدند.
1403/11/16 15:00
کد خبر: 120481
پدیده‌های «عصر جدید» و چالش‌های زندگی پس از شهرت!

طهماسبی فعالیت خود را از رشته تئاتر و شاهنامه خوانیش آغاز کرد و اجراهای پراکنده موسیقی، وی را به سمت حضور در برنامه «عصر جدید» کشاند و پس از آن با دریافت رای نجات امین حیایی به مراحل پایانی راه یافت که همین مسیر سبب شد تا به سرعت در عرصه موسیقی پاپ، به شهرت خوبی دست پیدا کند.

عرفان طهماسبی

برای نخستین‌بار بلیت‌فروشی این خواننده، در روزهای پایانی خرداد، برای دو شب آغاز شد که طی آن، تمام بلیت‌ها با سرعتی بالا فروخته شد. به همین دلیل اجرای این خواننده جنوبی در روزهای اول تیرماه و پیش از آغاز ماه محرم، بارها تمدید شد.

طهماسبی پس از ماه محرم و صفر با آغاز دور تازه اجرای خوانندگان پاپ، تور جدیدی از کنسرت های خود را در سراسر کشور آغاز کرد و اجراهایی متوالی را در شهرهایی چون اصفهان، ارومیه، تبریز، زنجان و برخی شهرهای دیگر تجربه کرد که هر بار با سالن هایی مملو از جمعیت مواجه شد.

پارسا خائف

مدیر برنامه پارسا خائف گفت: به شخصه در سال جدید منتظر دیدن پارسا خائف در برنامه‌های رنگارنگ سیما بودم، انتظار داشتم بعد از درخشش در «عصر جدید» و انتشار آلبومش او را در رسانه‌های مختلف مانند بسیاری دیگر در حال خواندن و صحبت ببینم، اما انگار او رفته‌رفته متفاوت‌تر هم می‌شود؛ او هیچ جایی نبود. نشانش را از کلاس‌های آموزش و جاهایی مانند خانه احمد شاملو می‌شد یافت، اینستاگرامش خالی از تبلیغات بود و در صفحه‌اش خبری از لایوهای فالور جمع‌کن نبود و خودش هم در لایوهای پوشالی مرسوم این روزها هیچ حضوری نداشت.

به هر ترتیب با کاراکتری که خود پارسا دارد و منش خانواده فرهیخته‌اش، تمام تمرکزمان بعد از «عصر جدید»، تبدیل شدن پارسا خائف از یک استعداد به یک هنرمند بود و در این مسیر، فضل خداوند و راهنمایی و کمک برخی بزرگان و اساتید این حوزه بسیار راهگشا بوده و امیدواریم بتوانیم در آینده حرف‌های بیشتری برای بیان داشته باشیم.

این روزها پارسا خائف فقط مشغول آموزش، آموزش و باز هم آموزش است. پارسا آواز را علاوه‌بر استاد حسین علیشاپور با استاد وحید تاج و سه‌تار را با استاد مسعود شعاری در حال یادگیری بوده و به شکل نیمه‌حرفه‌ای هم به آموزش پیانو با اساتید بین‌المللی و آهنگسازی با اساتید کاربلد اتریشی می‌پردازد. پارسا خائف، پدیده جوان موسیقی، در یک ویدئو از برگزاری قریب‌الوقوع کنسرت مشترک با عالم قاسم‌اف استاد بزرگ موسیقی آذربایجان خبر داد.

علی نظری طولابی

این روزها در کمتر محفل خانوادگی که نوجوان بین 10 تا 13 سال دارند پیدا می‌شود که از قهرمان عصر جدید سخن به میان نیاید، علی نظری طولابی پسر نوجوان 13 ساله ای که صدایش نه تنها اعجاب داوران، بلکه شگفتی مردمی را که بیینده این برنامه رقابتی تلویزیونی بودند، برانگیخت.

پسری از کوهدشت لرستان که اصالتاً از قوم لَک است و با اجرای آهنگ لکی به دل مردم نشست و در مرحله نهایی با اجرای آهنگ مقامی کردی، استعداد ناب خود را عیان کرد. او هر بار که در قاب تلویزیون فرصت حرف زدن داشت، مودب، متین و به سادگی سخن گفت؛ هر بار هم بیشتر و بیشتر در قلب بیینده‌های برنامه نقش می بست تا جایی که در مرحله پایانی با بیش از 5.5 میلیون رای، قهرمان عصر جدید شد.

اما آنچه «علی» را مردمی‌تر و محبوب‌تر کرد زمانی بود که در آخرین مراحل مسابقه -در شب عید قربان- گفت «در صورت برنده شدن، جایزه‌ ام را صرف تعمیر آب‌خوری مدرسه‌ مان می‌کنم»؛ پسری که در اوج توجهات عمومی، در برنامه ای پر بیننده همکلاسی‌های خود را فراموش نکرد، بچه‌هایی که در مدرسه یا نمی‌توانستند آب بخورند یا از لوله های خراب آبخوری مدرسه ، آب‌ گرم می‌خورند.

نوجوان قهرمان این روزهای ما، نه فقط به زیبایی آواز خواند، بلکه صدای بلند دانش‌آموزانی شد که ابتدایی‌ترین امکانات را در مدرسه خود ندارند؛ او در چند قدمی سکوی قهرمانی، آنها را از یاد نبرده بود و رفاقتش را به هم‌درسان خود ثابت کرد، پسری که نخستین آرزویش شادی بچه‌های مدرسه‌ای از هزاران مدرسه ایران زمین است؛ نماینده‌ای از خطه هنرپرور لرستان که با همان معرفتی که نشان داد، اکنون نخستین سفیر در حوزه دانش‌آموزی شده است.

بهاره سرگل زایی

بهاره سرگل زایی در سال 1375 در شهر بم به دنیا آمد. او از سنین نوجوانی علاقه‌مند به هنر دوبله بود و از همان دوران نوجوانی شروع به تمرین و کار بر روی صدای خود کرد.درگذشت بهاره سرگل زایی به عنوان یک هنرمند جوان که هنوز در اوج شروع مسیر هنری خود بود، غم‌انگیز بود. بسیاری از طرفداران و همکاران او به فقدانش واکنش نشان دادند و از استعداد و تلاش‌های بی‌وقفه او یاد کردند.
بهاره سرگل زایی هنوز در ابتدای مسیر حرفه‌ای خود بود و به نظر می‌رسید که آینده‌ای روشن در عرصه دوبله پیش رو دارد. حضور او در عصر جدید و اجرای جذابش باعث شد که خیلی‌ها او را شایسته توجه و پیشرفت‌های بیشتری بدانند. جامعه هنری ایران با درگذشت او یکی از استعداد‌های درخشان خود را از دست داد، اما خاطرات و آثار او همیشه در یاد‌ها باقی خواهد ماند.

بهاره سرگل زایی، با صدای منحصر به فرد خود، در عرصه دوبله ایران به سرعت در حال شناخته شدن بود. او به واسطه حضور در برنامه عصر جدید و نمایش توانایی‌های خود در دوبله، مسیر موفقیت بزرگی را در پیش گرفته بود. متأسفانه، درگذشت ناگهانی او در سن جوانی، یک غم بزرگ برای جامعه هنری بود. با این حال، یاد او و تلاش‌هایش برای دست‌یابی به آرزوهایش همیشه در قلب طرفدارانش زنده خواهد ماند.

هومن لطفعلی

هومن، خواننده خوش صدای عصر جدید که پس از این برنامه نیز به خوانندگی ادامه داد و چندین آهنگ منتشر کرده بود، ظهر روز 13 آذر 1403 درگذشت.

او یکی از شرکت کنندگان دهه شصتی برنامه استعدادیابی احسان علیخانی بود، با وجود نابینایی مهارت خاصی در نواختن پیانو داشت و بواسطه علاقه به موسیقی از دوران کودکی وارد این عرصه شده بود.

هومن لطفعلی در بخشی از صحبت هایش در این برنامه گفت که وقتی هنوز پنج ماه بیشتر نداشت، والدینش از هم جدا شده و او پیش پدربزرگ و مادربزرگش زندگی می‌کرد.

محمد زارع

محمد زارع جوان 20 ساله شیرازی است که به عنوان یک استعداد در برنامه عصرجدید شناخته شده و به مرحله نهایی رسیده است. محمد زارع نه فقط به خاطر کار‌های خاص نمایشی که انجام می‌دهد مورد توجه مردم و عوامل برنامه عصر جدید قرار گرفته بلکه به خاطر شخصیت خاصش هم مورد توجه مردم است.

محمد از جمله افرادی است که دارای هوش فیزیکی بالا استروح بی‌تاب و سرکش محمد در اجراهایش کاملا پیداست. او به گفته خودش کتاب زیاد می‌خواند و بیشتر وقتش را روی طراحی حرکات خاصی که انجام می‌دهد می‌گذارد.

او در حال حاضر ویدئو هایی از خودش در حال انجام حرکات آکروباتیک منتشر می کند

سعید فتحی روشن

سعید فتحی روشن متولد 15 آذر ماه 1359 در تهران شعبده بازی را از سن 12 سالگی (1371) با حمایت پدر و مادر و علی گل یاس که از دوستان پدرش بود و اولین معلم شعبده بازی وی بود شروع کرد و تمرینات خود را در کنار شعبده بازان سوئدی و آلمانی ادامه داد و در ایران با راهنمایی های اساتید ایرانی با منتال مجیک آشنا شد. سعید فتحی روشن مسیر خود را با شعبده بازان ایرانی و خارجی ادامه داد.

او از 15 سال پیش به طور تخصصی رشته ی منتال را شروع کرد و هم اکنون در این رشته فعالیت می کند.

سعید اولین مجموعه ی شعبده بازی را با مجوز رسمی در ایران تولید کرد.این مجموعه در تیر ماه 1391 با نام “این مرد جادویی نیست” به بازار آمد و با استقبال خوبی مواجه شد. همچنین او اولین مجموعه ی آموزش شعبده بازی در رشته ی منتال را به زبان فارسی در ایران تولید کرد
اجرای زنده ی منتال سعید در روز سال نو (1391) در صدا و سیما – تور اجرای دبی (باشگاه ایرانیان)، ابوظبیبه دعوت سفیر محترم و رایزن فرهنگی و تهران (سالن برج میلاد) از دیگر فعالیت های وی می باشد.

چندی پیش هم او پیشنهاد غیب کردن برج میلاد را در حضور شهروندان و توریست ها داد که تیتر مجلات معتبر ایرانی شد.




کپی لینک کوتاه خبر: https://emrouz.news/d/3gp5qd

پربیننده ترین




اخبار داغ