ترفندهای خانه داری| ترفند خانه داری| ترفندهای خانه داری ایرانی

ترفندهای خانه داری| روش های سریع رفع بوی بد دستشویی و حمام

بوی بد سرویس بهداشتی و حمام یکی از مشکلاتی است که اغلب زنان خانه دار با آن درگیر هستند و همواره در حال تمیزکاری این قسمت خانه هستند تا بوی بد آنها برطرف شود. اما با چه ترفندهایی این کارها را انجام دهیم؟
1403/08/06 08:01
کد خبر: 7856
ترفندهای خانه داری| روش های سریع رفع بوی بد دستشویی و حمام

ترفندهای خانه داری شامل مجموعه کارهایی است که برای مدیریت بهتر خانه و همچنین صرفه جویی در وقت مورد استفاده قرار می گیرند. ترفندهای خانه داری می‌توانند در بخش‌های مختلف خانه شامل تمیزکاری، سازماندهی، آشپزی، و مدیریت زمان مفید باشند. هدف از ترفندهای خانه داری بهبود و یا تسهیل برخی وظایف روزمره و ایجاد یک محیط راحت و سازمان یافته در خانه است.

انتشار بوهای آزاردهنده از سرویس بهداشتی و حمام، یکی از چالش‌هایی است که بسیاری ما با آن روبرو شده ایم. این مشکل در خانه های آپارتمانی بیش از همه وجود دارد و با وجودی که نظافت آنها را رعایت کرده ایم اما همچنان سرویس بهداشتی و حمام منزل بوی بد می دهد. اما با چند ترفند ساده می‌توانید از شر بوی بد حمام و سرویس بهداشتی منزل خود رها شوید.

ترفندهای از بین بردن بوی بد دستشویی

به گزارش راهنماتو، از استفاده از توالت گرفته تا آلودگی‌ها و حوله‌های مرطوب آویزان شده درون حمام، همه می‌توانند به افزایش رطوبت، آلودگی‌ها و بدبو شدن حمام و سرویس بهداشتی منجر شوند. با این وجود چندین ترفند ساده وجود دارند که به از بین بردن بوی نامطبوع حمام و سرویس بهداشتی کمک می‌کنند. از جمله این ترفندهای می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- تمیز کردن تمام قسمت‌ها

جلوگیری از ایجاد بو به شما کمک می‌کند تا همیشه یک حمام و سرویس بهداشتی خوشبو داشته باشید. تمیز کردن قسمت‌های مختلف مانند سنگ توالت، توالت فرنگی، روشویی، سطح حمام و سرویس بهداشتی و خشک کردن زمین و دوش پس از خروج از حمام به شما کمک می‌کند تا از باقی ماندن آلودگی، رطوبت و ایجاد بوی بد در این مکان‌ها جلوگیری کنید.

۲- استفاده از دیفیوزر

دیفیوزر دستگاه کوچکی است که بو‌ها را از طریق گرما، هوای فشرده یا اولتراسونیک در هوا آزاد می‌کند. این دستگاه‌ها معمولا حاوی چندین اسانس مختلف هستند و استفاده از آن‌ها یکی از بهترین ایده‌ها برای خوشبو کردن فضا‌های کوچک می‌باشد. با قرار دادن یک دیفیوزر در پشت روشویی، توالت یا دوش یک حمام و سرویس بهداشتی خوشبو خواهید داشت.

در میان اخبار

۳- عدم نگهداری از حوله‌های مرطوب

یکی از بزرگترین مقصران ایجاد بوی بد در حمام و سرویس بهداشتی، حوله‌های مرطوب و شسته نشده هستند. این حوله‌ها زمانی که در یک محیط مرطوب مانند حمام قرار بگیرند، پس از مدتی بدبو شده و بوی کپک زدگی می‌گیرند. حوله‌های خود را به طور مرتب بشویید، آن‌ها را روی زمین قرار ندهید و تا کاملا خشک نشده اند، آن‌ها را تا نکنید.

۴- داشتن تهویه مناسب

بدون گردش هوا هر اتاقی می‌تواند بوی کهنگی بگیرد. حمام و سرویس بهداشتی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. پس از هر بار دوش گرفتن پنجره‌های حمام و سرویس بهداشتی را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه باز کنید. با این کار تا حد زیادی از شر رطوبت، که یکی از مقصران اصلی ایجاد بوی بد است، خلاص خواهید شد. اگر در این مکان‌ها پنجره ندارید، از هواکش برای از بین بردن رطوبت و بوی بد کمک بگیرید.

۵- افزودن رایحه‌های دلپذیر

علاوه بر از بین بردن بو‌های ناخواسته می‌توانید از خوشبو کننده هوا و صابون‌های معطر برای خوشبو کردن فضای حمام و سرویس بهداشتی خود کمک بگیرید. اسپری کردن مقداری خوشبو کننده روی حوله‌های حمام نیز ایده خوبی برای خوشبو کردن فضا است. می‌توانید از کیسه‌های عطر حاوی رایحه‌های متنوع و خوشبو نیز برای این کار استفاده کنید.

۶- استفاده از گیاهان آپارتمانی

قرار دادن گیاهان آپارتمانی نیز می‌تواند در خوشبو کردن فضای حمام و سرویس بهداشتی موثر باشد. اگر پنجره دارید، گیاهان معطری مانند اسطوخودوس یا نعناع را در نزدیکی آن قرار دهید. می‌توانید از دسته سبزی‌های خشک مانند اکالیپتوس نیز برای خوشبو کردن این مکان‌ها استفاده کنید. نگهداری گیاهان رطوبت دوست مانند سرخس لانه پرنده، سرخس بوستون، بابا آدم و پتوس در این مکان‌ها نیز ایده خوبی برای دستیابی به یک حمام و سرویس بهداشتی خوشبو است.

۷- خوشبو کردن زهکشی‌ها

گاهی اوقات بدترین بو‌ها از مکان‌های غیرقابل دیدن می‌آیند. یکی از این مکان‌ها زهکشی‌های حمام و توالت هستند. هر ماه این قسمت‌ها را با مقداری جوش شیرین و سرکه بشویید. جوش شیرین بو‌ها را خنثی کرده و سرکه نیز منجر به از بین رفتن لکه‌های ناخوشایند خواهد شد. به سادگی یک فنجان جوش شیرین را درون زهکشی‌ها بریزید و چند ساعت صبر کنید. سپس یک فنجان سرکه سفید اضافه کنید و پس از پنج دقیقه این قسمت‌ها را با آب داغ بشویید. حتما این دو کار را جداگانه انجام دهید. در غیر این صورت زهکشی‌ها به طور موثر تمیز نخواهند شد.

۸- استفاده از دستگاه رطوبت گیر

اگر در یک منطقه مرطوب زندگی می‌کنید یا حمام شما تهویه کافی ندارد، در برابر رشد باکتری‌ها و کپک‌های بدبو آسیب پذیر خواهد بود. می‌توانید از یک دستگاه رطوبت گیر برای از بین بردن رطوبت و بوی بد در این مکان‌ها استفاده کنید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://emrouz.news/d/3eqnp3

پربیننده ترین




اخبار داغ